Patroni Psího ostrova: Ivan Lupták

Jedním z patronů Psího ostrova je i herec Ivan Lupták, kterého určitě znáte nejen ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, ale také ze spousty dalších seriálů, filmů a divadelních představení. Náhody neexistují a tak se jednoho dne objevil na Psím ostrově.

11Jedním ze stovek pejsků, kteří našli své útočiště na Psím ostrově je i Kira, která s celou svojí smečkou unikla jisté smrti v domě hrůzy v nedalekých Hruškách. Měla to doslova za pět dvanáct, bez operace by dlouho nepřežila. Musela moc trpět.

Herec Ivan Lupták se na Psím ostrově ocitl právě díky hrušecké smečce, jejíž osud mu nebyl lhostejný. Myšlenka Psího ostrova ho natolik zaujala, že se rozhodl stát jeho patronem:

"Psí ostrov je místo, kde vždycky rád uvíznu. Není pustej, ale naopak plnej psích a člověčích přátel. Takový ostrovy je třeba tvořit a chránit. Jsem rád, že jsem se na tenhle Ostrov dostal."

A my jsme moc vděční za jeho podporu. Ivan je skvělý člověk a na Psí ostrov sebou vždy přináší pozitivní energii. My, naši patroni a hlavně všichni naši bývalí, současní i budoucí psí trosečníci budeme moc vděční, když se zapojíte do sbírky na Donio, která pomůže vybudovat Maják pro všechny ztracené psí dušičky a dovolí nám tak pomáhat ještě více a ještě lépe.

https://www.donio.cz/psi-ostrov-utociste-pro-psi-trosecniky

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat! 🧡

Ivan Kira
Ivan Radek2
Ivan Radek
Ivan Lily
Ivan Shadow
Ivan Shadow2

Dočasky.cz, z. s.

info@docasky.cz

Nová 931/59, Lanžhot, 691 51
(návštěvy možné pouze po předchozí domluvě)
IČ: 01917501, Registrované Ministerstvem vnitra i Úřadem na ochranu osobních údajů

Spolek Dočasky.cz je veden pod spisovou značkou L 17647/KSBR u Krajského soudu v Brně.

Registrační číslo státní veterinární správy CZ 62C04757

Číslo účtu veřejné sbírky ve Fio banka, a.s.:
platby v CZK: 2601143882/2010
platby v EUR: 2601143882/8330

CZ / EN